Det er blevet et populært fænomen iblandt danskere at lease biler frem for at købe biler, som hidtil har været normen. Leasing gør det i højere grad muligt for flere at erhverve sig en bil og dermed slippe for cyklen, og ikke mindst den offentlige transport. Det er ikke kun blevet attraktivt for private at lease, det er det i lige så høj grad for virksomheder.

Leasing typer

Når du bevæger dig ud på leasingmarkedet, så er det vigtigt at være opmærksom på, at der findes forskellige typer af leasingaftaler. Nogle er rettet mod private, hvorimod andre er rettet mod erhvervslivet. Det er derfor en fordel at sætte sig ind i de forskellige former for leasingaftaler, så du som virksomhedsejer får mest ud af din leasingaftale.

Flexleasing

Denne type leasing, er steget gevaldigt i popularitet, de seneste år. Flexleasing bliver oftest anvendt til dyre luksusbiler, hvor registreringsafgiften er høj. Når du flexleaser en bil, leaser du den pågældende bil i en kortere periode, som kan være en fordel for nogle. De økonomiske fordele ved denne type leasing findes ved, at du ikke betaler den fulde afgift på 180% på én gang. Du betaler med flexleasing afgiften løbende. Ulempen ved denne type leasing er, at du efter endt leasing periode, skal købe bilen uden afgift eller henvise til anden køber.

Erhvervsleasing

Navnet afslører betydningen, ved erhvervsleasing betaler dit firma eller arbejdsgiver alle de udgifter som er forbundet med at lease bilen. Ved denne type leasingaftale, er perioden for aftalen ofte begrænset til et bestemt antal måneder ad gangen. Det er op til den betalende virksomhed at afgøre, hvorvidt leasingaftaler på disse biler skal forlænges, ved aftalens udløb. Det er en fordel for virksomheder fordi, virksomheder på den måde fra år til år, kan administrere antallet af biler i virksomheden fra år til år.

Splitleasing

Splitleasing afskaffer behovet for både en firma- og privatbil, med splitleasing kan man nøjes med én til begge formål. Reglerne er simple, arbejdsgiver betaler for dét kilometer antal, som bliver kørt i arbejdstimerne, hvorimod du selv påtager dig ansvaret for betalingen af den kilometermængde, som du kører privat.

Sæsonleasing

Denne type leasing er for dig, som har lyst til at køre i en cabriolet om sommeren, eller en firehjulstrækker i vintermånederne. Du betaler kun registreringsafgift for de måneder, hvor du reelt benytter dig af bilen. Flexleasing gør det muligt at betale afgiften på bilen pr. måned. Hvis leasing af en bil har fanget din interesse, så tilbyder nellemannleasing.dk alle de ovenstående løsninger. Du kan med fordel kontakte dem eller et andet leasingfirma, og i samarbejde finde den rette leasingtype for dig og dine behov.

Lån til udbetaling

Udbetalingen for en leasingaftale afhænger af nogle forskellige faktorer, og derfor varierer prisen også en hel del. Det er i den forbindelse ikke alle, som har økonomi til en udbetaling, uden at optage et lån. Det kan i den forbindelse, give god mening for de fleste at optage et lån, så en leasingaftale i højere grad kan give mening. Der kan være en større bedrift at finde det helt rette lån. Det kan i den forbindelse være en fordel at benytte sig af services som LendMe. På LendMe ansøger man gratis om et lån, hvorefter du modtager adskillige lånetilbud fra forskellige banker og lånevirksomheder. Det giver også god mening at benytte sig af som virksomhedsejer.