Matcha Energy, iværksætteri, Bizz UpFor os startede det alt sammen med, at vi undrede os over, at der ikke fandtes nogle sundere og mere naturlige alternativer til de mange sukker- og kemikalieholdige energidrikke, vi ser på markedet i dag. Vi stiller generelt mange krav til vores hverdagskost og går op i, at det vi spiser er økologisk og lavet på bæredygtig vis, men hvorfor så ikke energidrikken?

En uinspirerende branche uden udvikling

Da vi begyndte at undersøge markedet, kom vi frem til den konklusion, at samtlige af de energidrikke der er på markedet i dag indeholder mere eller mindre de samme ingredienser, har samme syntetiske smag og giver samme kedelige resultat. Det lader til, at det kun er emballagen, der adskiller dem fra hinanden.

Mange kan nikke genkendende til at opleve ubehag, efter at de har drukket en traditionel energidrik. Ikke kun på grund af tilsætningsstoffer og et højt sukkerindhold som mange af dem indeholder, men også fordi man sidder tilbage med en uvished. En uvished om at man ikke er klar over, hvad man egentlig lige har drukket, dog vel vidende at det nok ikke er det særligt sundt.

Matcha Energy, iværksætteri, Bizz Up

Missionen blev klar

Vi vil tilbyde en energidrik, som giver en fantastisk vedvarende energi, og som rent faktisk kan bidrage til din sunde livsstil i stedet for at arbejde imod den!

Og netop her kommer Matcha Energy i spil. Det er nemlig drikken, som du kan nyde med god samvittighed, vel vidende at den er 100% naturlig, økologisk og giver en fantastisk længerevarende energitilførsel. Det er den drik som vi selv manglede.

Der hvor Matcha Energy for alvor skiller sig ud fra de andre energidrikke, er dens naturlige indhold af ufiltreret, biotilgængeligt matcha. Du får altså samme mængde rent matcha pulver i én energidrik, som vil svare til en normal kop matcha te.

Rejsen om at skabe en sundere energidrik kom for alvor til livs, da Mads var til et bryllup hos sin østrigske side af familien. Her mødte han nemlig forretningsmanden, der den dag i dag er samarbejdspartner med Matcha Energy. Mads var hooked på Matcha og elskede de fordele og den fantastiske energi, som tilhørte det. Til festen smagte Mads nogle smagsprøver på den traditionelle matcha te, som lagde grundstenen for Matcha Energy i dag.

Men hvorfor lige matcha?

Matcha giver efter vores mening den perfekte energi til den moderne verden. Det lækre grønne pulver giver en længerevarende energi, som ikke kan sammenlignes med noget andet, efter vores mening. En af årsagerne til dette er, at Matcha har et naturligt højt indhold af L-theanin som, i samspil med koffein, skaber en stabil og længerevarende energitilførsel, og dermed lader en fokusere uden humørsvingninger.

Ydermere er matcha også en sand superfood og antioxidant-powerhouse, da det er super næringsrigt på antioxidanter, vitaminer og mineraler. Så for os var det jo totalt win-win!

Hvad er matcha egentlig?

Matcha er fintmalet pulver af specialdyrkede og forarbejdede grønne teblade fra Japan. Det er blevet indtaget af de japanske munke i mere end 1000 år, hvor de startede med at gøre brug af det til at hjælpe dem med at holde sindet klart og fokuseret til deres lange meditationsceremonier. Netop fordi du indtager 100% af tebladet er matcha langt mere næringsrigt end normal grøn te.

Faktisk giver en kop matcha te dig samme gode næringstoffer som 10 kopper normal grøn te. Der er intet spild i hverken produktionen eller brygningen, og samtidig behøver man kun at indtage meget lidt af gangen for at få alle disse gode fordele. Igen win-win.

Hvad venter fremtiden?

Vi har rigtigt mange spændende ting i vente! Vi arbejder bl.a. på at få vores egen traditionelle matcha pulver hjem, dog med vores helt eget twist på det. Matcha er absolut ikke en nyfunden ingrediens, og mange sælger det allerede i Danmark, men det virker nu alligevel ikke som om, at danskerne helt er hoppet ordentlig med på matcha bølgen, hvis man eksempelvis sammenligner med andre lande som USA, hvor de drikker betydeligt større mængder af det. Derfor prøver vi hele tiden at tænke på, hvordan vi kan optimere det og gøre det endnu mere attraktivt for forbrugeren at prøve det.

 

 

Tjek Matcha Energy’s sider ud for mere information: 

Hjemmeside » Instagram » Facebook