Bizz Up anmelder steder at holde møder:

”Mødelokaler tæt på lufthavnen til enhver pengepung”

Afmelder: Lise Korsgaard

En historisk villa fra 1860’erne med masser af sjæl omdannet til hotel med gode mødefaciliteter. I denne udgave af Bizz Up anmelder vi Ocean Hotel & Konference, som vi synes fortjener et besøg!

Dette sted scorer højt på beliggenhed, pris og atmosfære. Få minutter fra Kastrup Lufthavn, hvilket betyder, at hvis du eller din kunde kommer fra Midtjylland og skal holde møde i København, så er dette nok det bedste kompromis og nok også det billigste. I slipper for bøvl med at finde parkeringspladser. En taxa fra lufthavnen –  6 minutter og 50 kr. senere, sidder du i de mest idylliske omgivelser, klar til dagens møde.

4-5 møder ligger til grund for denne anmeldelse og alle møder lever op til forventningerne og er særdeles anbefalingsværdi. En helt særlig atmosfære, hvor man kan mærke iværksætterblodet hos indehaver, Tine Buhl, som altid er at finde i gang med dagens arbejde, men altid har tid til en snak.

Ocean Hotel & Konference er et lille hotel med små priser, uanset om det er morgenmøder, heldagsmøder, aftenarrangementer, kurser eller møder på timebasis.

Et af vores møder var et halvdagsmøde med fem personer, fri kaffe, vand og frugt i et hyggeligt mødelokale med AV-udstyr og en sandwich til frokost til en pris under 1500 kr. + moms.

 

Har du et tip til at særligt godt mødelokale, så tips os gerne på kontakt@bizzup.dk

Faktaboks Ocean Hotel & Konference: 

  • Fri parkering
  • 6 værelser – alle med bad
  • Fra 2 – 35 personer.
  • Strandparken lige uden for døren

 

Kontaktoplysninger:

Ocean Hotel & Konference
Amager Strandvej 384, 2770 Kastrup
tlf: +45 27 27 02 03