”Jeg valgte Pension for Selvstændige, fordi jeg kendte dem som en irriterede konkurrent, da jeg var pensionsrådgiver. Irriterende, fordi det var så godt som umuligt at lave en ordning, der blot tilnærmelsesvis var lige så god som den, PFS kan tilbyde de selvstændige,” siger Søren Rahn

Pension for selvstændige, PFS, Bizz Up

”Hvorfor være henvist til at leve af ”vand og brød”, hvis uheldet skulle være ude, når man for et rimeligt beløb kan fastholde sin normale levestandard,” spørger vinduespudser Søren Rahn retorisk og fortsætter:

”For mig er det helt naturligt at have en tab af erhvervsevne dækning. Uden min erhvervsevne, kan jeg jo ikke tjene penge. Derfor har jeg tegnet en dækning, så jeg nogenlunde kan opretholde min nuværende levestandard, hvis jeg skulle blive uarbejdsdygtig. Og det kan jo ske.”

Søren Rahn har været selvstændig i 10 år, og er en lidt utraditionel vinduespudser. I nogle år arbejdede han i den finansielle sektor som pensionsrådgiver, men blev i en sommerferie draget af et spændende iværksætter-eventyr, og et par år efter overtog han virksomheden Q-Clean.

”Jeg valgte Pension for Selvstændige, fordi jeg kendte dem som en irriterede konkurrent, da jeg var pensionsrådgiver. Irriterende, fordi det var så godt som umuligt at lave en ordning, der blot tilnærmelsesvis var lige så god som den, PFS kan tilbyde de selvstændige. PFS giver suverænt den bedste dækning, og alligevel er der ganske mange penge tilbage, der kan sættes ind på pensionsopsparingen.”

Det er ikke “tæske dyrt” at sikre dit liv

”At PFS kan tilbyde sine kunder disse vilkår, viser den styrke PFS har som ”indkøbsforening”. Og når de han indgået en nye aftale f.eks. med Danica, hviler de ikke på laurbærrene. De forhandler sig løbende til nye forbedringer for medlemmerne. Det kan jeg rigtig godt lide,” fortsætter Søren Rahn.

Læs også

Pension er ikke særligt sexet – men tag stilling!

”En forsikring mod tab af erhvervsevne kan egentlig sammenlignes med en livsforsikring, blot kommer den (også) dig selv til gavn – hvis du får brug for den. Problemet er, at mange håndværker mener, at de er tæske dyre at tegne. Men det er ikke tilfældet hos Pension for Selvstændige. Her har de forstået, at bare fordi vi er håndværkere, udgør vi ikke nødvendigvis en større risiko – vi vil også hjem til vores familie i hel tilstand.

Endelig oplever jeg min rådgiver som meget ærlig, en der ikke er sælger, men virkelig ser på kundens behov. Jeg oplever ham som ”min mand,” fastslår Søren Rahn.