DIGITALISERET NEW NORMAL

De fleste af os kender det. Vi sidder i et åbent kontorlandskab med flere kollegaer omkring os og prøver ihærdigt at fokusere, mens sidemanden taler i telefon, gnasker snacks eller diskuterer fagligt med en kollega i den anden ende af lokalet. Det kan føles lidt som at sidde på en banegård, hvor kilderne til den unødige forstyrrelse kan synes endeløse. Selvom nogle mennesker trives i et dynamisk miljø, kan det være irriterende, hvis de rette forhold for et produktivt arbejdsflow ikke eksisterer. I værste tilfælde kan det lede til dårlig præstation for virksomheden, og stress blandt de ansatte. Lige netop dét problem tager PhoneAlone fat på.

DIT PRIVATE RUM – BLANDT ALLE ANDRE

Den klassiske telefonboks, der synes at tilhøre en anden tid, har fået en ny og digitaliseret overhaling og er langsomt, men sikkert ved at genvinde sin relevans. Boksen skaber nemlig et privat rum, hvor kreativitet, produktivitet og fortrolighed kan vokse uforstyrret frem. Et rum til fordybelse og fokus – blandt alle andre. Med PhoneAlones design og lydisolering skabes de rette omgivelser for koncentration, fokus og produktivitet. Telefonboksen nedsætter nemlig støj med 30 decibel, så du uforstyrret kan arbejde, tale og gnaske løs, uden selv at forstyrre andre omkring dig. Det er med andre ord en klassisk win-win.

DIGITALE & FYSISKE MØDER

Vores møder er blevet langt mere digitale, men det er stadig vigtigt at kunne være flere om disse møder og for at kunne imødekomme dynamik i forhold til fysiske og digitale møder har PhoneAlone lanceret en ny mødeboks med plads til fire personer. PhoneAlone mødeboks giver mulighed for fysiske møder som vi kender dem, men giver også mulighed for at flere mennesker kan deltage i digitale møder. PhoneAlones mødeboks er udstyret med et godt arbejdsbord som kan flyttes på en letmetal-skinne, hvilket giver mulighed for at transformere mødeboksen om til et kontor/arbejdsrum, så brugeren kan opnå maksimal fordybelse.

Phonealone, Bizz UpVIRUS-FRIT ARBEJDSMILJØ PÅ 3 MINUTTER

Alle telefonbokse og mødebokse på markedet er beklædt med filt eller andet lydabsorberende materiale, som øger produktets ydeevne i forhold til at nedsætte støj. Men det kan være svært at rengøre og dermed undgå, at bakterier spreder sig blandt medarbejderne. I en tid, hvor vi som aldrig før har fokus på at mindske smittespredning og sikre et virus-frit arbejdsmiljø, er der behov for at tænke ud af boksen mod en langsigtet løsning. Men hvorfor ikke tage løsningen med ind i boksen?

STILRENT DANSK DESIGN

Er du bange for at skulle gå på kompromis med æstetikken og ende med at glo på et kæmpe monstrum hver dag? Frygt ej. Hos PhoneAlone er telefonboksen nemlig udviklet med et neutralt udseende, som let kan indgå i enhver indretning. Med tanke på funktionalitet er boksen desuden udstyret med USB stik og elforsyning, så du ikke løber tør for strøm og må afbryde dit arbejdsflow. Hop med på den nye trend og byd den opdaterede telefonboks velkommen – vi tør godt love, at den er kommet for at blive.

Phonealone, Bizz Up

PASSION PÅ TVÆRS AF GENERATIONER

Det er altid sjovest at dele sin passion med andre. Far-søn-duoen Kim og Joakim Siefert er drivkraften bag PhoneAlone, og de deler sammen en passion for at øge arbejdsglæde og produktivitet. Telefonboksens genvundne ære er hos PhoneAlone således et resultat af mange års erfaring og innovation, som mødes bedst på tværs af generationer. PhoneAlone tilbyder den bedste pris på markedet, og leverer oveni købet telefonboksen direkte til døren, så du blot kan læne dig tilbage og lade PhoneAlone gøre din arbejdsplads til et bedre sted.

THINK INSIDE THE BOX

Dét har PhoneAlone taget i ordenes mest bogstavelige forstand, hvilket har ledt til en revolutionerende løsning. Som de første på markedet har PhoneAlone, i samarbejde med Efsen UV & EB technology, udviklet en automatiseret og CE certificeret UV løsning, der på blot tre minutter rengør telefonboksen for bakterier på alle synlige overflader efter brug. På den måde er du sikret et sundere arbejdsmiljø, og alle ansatte kan roligt benytte boksen uden frygt for smittespredning. Lad derfor ikke Corona, influenza eller bakteriefobi afskrække dig fra at forbedre medarbejdernes arbejdsmiljø – med UV løsningen.

INFO

PhoneAlone telefonboks er dansk design og fås i enten grå, hvid eller lys eg.

Telefonboks mål: Højde: 220 cm, bredde: 100 cm, dybde: 96 cm.

Mødeboks mål: Højde: 220 cm, bredde: 196 cm, dybde: 128 cm. Minimum loftshøjde for opsætning af boksen: 243 cm.

Telefonboks: DKK 21.995,- ex. moms, inkl. levering til kantstenen.

Mødeboks: DKK 49.995,- ex. moms, inkl. levering til kantstenen.

Leasing af telefonboks: fra DKK 459,- pr. måned, uden udbetaling.

UV-løsning som tilkøb til alle bokse fra PhoneAlone: DKK 8.900,-/14.900,-

For afprøvning af PhoneAlone telefonboks eller interview kontakt Joakim Siefert på: Tlf. +45 30 66 93 73 eller mail: js@phonealone.dk