Hvis du endnu ikke har hørt om Power Bi, bør du helt sikkert læse med her. Vi vil nemlig introducere dig for dette koncept samt fortælle dig nærmere om alle de fordele, som Power Bi har. Læs med og bliv klogere!

Hvad er Power Bi?

Først og fremmest må vi selvfølgelig besvare spørgsmålet: hvad er power bi helt konkret? Power Bi er et program, som bliver installeret med henblik på at få bedre indsigt i virksomhedens data. Dette foregår på den måde, at Power Bi generer detaljerede rapporter og dashboards, som er lette og hurtige at fortolke. På den måde er du altså langt oftere opdateret på data i virksomheden, hvilket kan give dig et bedre overblik.

 

Power Bi er et cloud-baseret værktøj, hvilket betyder at alle data bliver gemt i skyen. Dette gør det nemt at gå tilbage og se tidligere rapporteringer af forskellige data. Det betyder også, at programmet ikke fylder meget på de computere, som det er installeret på, hvilket hurtigt bliver fordelagtigt.

 

Power Bi er udviklet af Microsoft og er derfor stærkt integrerbart med de resterende Microsoft programmer. Hvis du har Microsoft i virksomheden, er det derfor ekstremt optimalt at gøre brug af Power Bi i forbindelse med overvågningen af dine data.

Fordele ved Power Bi

Der er såmænd mange fordele ved at gøre brug af Power Bi fra Microsoft. Som nævnt i ovenstående afsnit, giver Power Bi dig altså et uddybende overblik over virksomhedens data. Præcis dét er godt af mange årsager! Du har nemlig mulighed for at gøre brug af disse data i forbindelse med at optimere din virksomhed. Samtidig kan du også skabe dig et finansielt overblik og dermed se, hvor der kan spares, hvis dette er nødvendigt – og du kan se, hvor præcis det vil give mening at investere flere penge i virksomheden.

 

Et overblik er ikke kun vigtigt i forbindelse med økonomiske optimeringer eller overblik. Det er også vigtigt, hvis du gerne vil vækste virksomheden. Hvor er der plads til forbedringer? Det kan være svært at se, hvis man ikke har de rette indsigter i virksomheden, som Power Bi unægteligt forsyner dig med. Du kan derfor styrke din markedsposition med de rette værktøjer, og vi argumenterer i den forbindelse for, at Power Bi fra Microsoft er et af disse rette værktøjer.

 

Vi håber at denne artikel har været med til at åbne dine øjne for nogle af de nye værktøjer, som er på markedet i dag. Som virksomhedsejer – og manager – er man uden tvivl nødt til at holde sig opdateret på disse tendenser, hvis man fortsat ønsker at være relevant på markedet.