ProOwnedCycling skruer op for ambitionerne og satser på et international vækstgennembrud

København d. 16. februar 2021 – ProOwnedCycling, der sælger professionelt cykeludstyr fra WorldTeams, ProTeams og Kontinentalhold, tog en chance i 2020 ved at supplere forretningen med varer fra officielle forhandlere – og det var helt rigtigt satset. Storindkøbet faldt nemlig sammen med det tidspunkt, hvor landet blev ramt af COVID-19 nedlukninger.

Læs også:

”Vi kunne tydeligt mærke, at interessen for cykelsporten eksploderede. Det var et lykketræf, at vi stod klar med et styrket varelager, og derfor reagerede vi hurtigt med en række nyansættelser og en optimering af vores webshop, så vi havde et perfekt setup til at kunne håndtere den stigende efterspørgsel,” fortæller Casper Hillstrøm, medejer og marketingdirektør i ProOwnedCycling.

Han vurderer, at virksomheden ikke bare kan se tilbage på endnu et succesfuldt år, men nu står over for sit helt store internationale vækstgennembrud.

Det er dog ikke kun ProOwnedCycling, der kan mærke den stigende efterspørgsel. Faktisk er det hele branchen indenfor sport og motion der har haft et stort spring i salg og henvendelser. F.eks. er en motionsmaskine som kondicyklen blevet så efterspurgt, at det rent faktisk kan være svært at få fat i de bedre modeller, før de bliver udsolgt. Du kan læse meget mere om motionscykler på Kondition.dk.

Tidens tendenser giver medvind

”Der er slet ingen tvivl – 2021 bliver det mest spændende år nogensinde. Vi skruer op for ambitionerne, og vi fokuserer primært på Tyskland, England og USA, hvor der er et enormt potentiale,” siger Casper Hillstrøm og tilføjer, at selvom cykelindustrien lider af materialemangel på grund af pandemien, påvirker det ikke ProOwnedCycling, der også drager fordel af sit primære koncept med varer fra tidligere sæsoner.

”Tiden er på alle måder med os. Coronakrisen har fået mange flere til at tænke mere over, hvordan de bruger deres tid, og hvem de handler hos. Hos ProOwnedCycling køber du ikke kun kvalitetsvarer til en af de bedste sportsgrene i verden og en bid af den professionelle livsstil – du bidrager til en mere bæredygtig livsstil, der i sidste ende kommer planeten til gode.”

 

 

Om ProOwnedCycling

ProOwnedCycling er et banebrydende koncept fra 2016, der er med til at gøre genbrug i sportsbranchen til en naturlig ting. Virksomheden, der drives af ejer og stifter Oscar Bjørn-Rosager, medejer Casper Hillstrøm og privatinvestor Sune Sand, forhandler originalt cykeltøj fra professionelle cykelryttere, der ikke længere bruges grundet sponsorshift. ProOwnedCycling tidoblede sit overskud i 2019 og er vokset yderligere i 2020. I år fejrer ProOwnedCyckling 5-års jubilæum som et velsmurt logistisk foretagende med fremragende ratings på Trustpilot, stærke vækstambitioner og cykelløbet ProOwned Classic på vej.