På en arbejdsplads bliver der brugt meget papir, og det gælder i flere sammenhænge. Når der er møder, kan man få udleveret et antal ark med papir, eller det kan være, man tager noter på papir i stedet for at bruge en computer. Generelt er der meget papirbrug i erhverv. Der findes mange forskellige slags størrelser, når man taler om papir, og det afhænger af, hvilken kontekst man skal bruge det i. Derudover er der flere printere, som kan tage flere størrelser. Denne form for printer er en god idé at have på en arbejdsplads, så mulighederne er åbne.

Standardstørrelsen

Den mest klassiske papirtype er A4 papir, som er en velkendt standard størrelse. Denne type størrelse er den mest benyttede papir til printere og kopimaskiner. A4 papir kan man bruge til alverdens ting, da den er en god størrelse. Den er god til erhverv men også til hverdagsbrug. De fleste printere, som findes i de danske hjem, benytter en størrelse A4 papir. I en virksomhed bliver denne type også brugt til at sende vigtige breve eller invitationer. Det sker stadig, at disse ting bliver sendt fysisk, selvom rigtig mange ting foregår online i dag. Det afhænger meget af virksomheden, og hvad de gør.

Hav flere muligheder at vælge imellem

Et stykke papir er generelt nemt at hive over. Et A4 papir tykkelse opgjort i gram er 80 gram. Det er ikke meget, og derfor også nemt at rive i stykke. Men hvis virksomheden skal bruge det til noget vigtigt, er det muligt, at få det tykkere. Så hvis virksomheden søger efter papir, der er ekstra holdbart og føles mere eksklusivt, så skal man gå lidt op i papirtykkelse. Det kan være en god idé at have flere typer liggende på kontoret, så man har noget at vælge imellem, hvis behovet opstår.