Du kan få rådgivning hele vejen igennem til at få lavet de fineste skilte til at reklamere for og skabe fokus på din virksomhed. Du bestemmer hvilket format, det skal være og hvordan det skal se ud, og det er op til dig, hvilken funktion og formål skiltet skal have. Skilte findes i mange former og designs, og derfor kan det være en god ide at lede efter det rette skilt, alt efter hvad dit eget ønske er.

Bestem selv størrelse og form på dit skilt

Du kan også selv bestemme størrelse og farve, samt hvilke materialer det skal bestå af. Det er op til dig, hvad der passer bedst til din virksomhed og dit budskab. Du kan eventuelt vise det ved hjælp af plakater, eller få skilte-figurer trykt på træ eller pap. Det er essentielt for din forretning eller virksomhed at få trykt plakater, skilte og bannere, der passer til jer, og som tiltaler jeres målgruppe.

At fokusere på trykte medier og formater giver jer mulighed for at skabe blikfang på messer og endda måske i bybilledet. Det er helt essentielt at have, hvis I skal møde kunderne til forums eller på en messe.

Mangler du et udendørs banner?

Det er også muligt at få lavet en byggepladsskilt eller et mindre butiksskilt til din butik. Du har også mulighed for at bestille bannere med tryk, som både kan udstilles indenfor og udenfor. Det er muligt at bestille facadebannere og stilladsbannere, som en effektiv måde at få andres opmærksomhed på. Stilladsbannere kan hjælpe med at promovere den butik, der ligger i nærheden, og fås typisk i rigtig store størrelser. Hvis man skal have et udendørs banner ligesom stilladsbanner, kan det være en fordel at have dem med små huller i, så vinden kan komme igennem. På denne måde er den modstandsdygtig overfor vind og dårligt vejr.