Mangler du en ny bil? Skal du ud at købe bil for første gang? Så kan der helt naturligt dukke en lang række spørgsmål op omkring hele processen det er at købe bil. Hvad for en model skal du have? Hvor dyr må bilen være? Hvor langt skal den køre på literen? Hvordan med slutseddel og andre officielle dokumenter? Ja, der er rigeligt at have styr på, når du skal ud at investere i et nyt køretøj.

Det kan for mange mennesker blive meget overvældende og forvirrende, især hvis det er første gang. Der dukker mange nye ord op, som du sikkert aldrig har hørt før, og så er sælgeren sikkert også rigtig god til at sælge. Du kan hurtigt blive bildt en masse ting ind, men i virkeligheden vil du bare gerne finde netop dén bil, der passer bedst til lige præcis dig – og ikke betale overpris eller foretage en masse unødvendige tilkøb. Det kan være lidt af et cirkus, men fortvivl ej. NEMbilhandel er en ny tjeneste, som kan guide dig igennem hele den proces det er at købe en ny bil.

Finansiering af din bil

En af de ting der er vigtig at have styr på i forbindelse med køb af en ny bil er, hvordan og hvorledes du vil finansiere bilen. Har du allerede pengene, eller skal du måske ud at tage et lån? Det kan virke helt banalt, men det er vigtigt at have styr på. NEMbilhandel kan hjælpe dig og gøre det nemt at gennemføre handlen med en attraktiv bilfinansiering. Du kan let ansøge online, og som privatsælger har du faktisk mulighed for at tilbyde eventuelt kommende købere en fast pris hver måned for deres bilkøb, ved at benytte NEMbilhandels finansieringsløsning. Det kan altså være en god hjælp for både sælger og køber. Og du slipper for selv at lægge en udbetaling som køber, for hos NEMbilhandel kan du få finansieret hele købet. Dermed kan du simpelthen bare slå til, når det skulle ske, at du finder den perfekte bil for dig. Selve den online ansøgning tager ikke mere end fem minutter. Ligegyldigt hvor mange penge du tager i billånet, skal du ikke stille sikkerhed. Du sparer altså de omkostninger der er til tinglysningsafgift og andre ting, og derudover bliver det bare en del mere nemt og enkelt at komme igennem hele ansøgningsprocessen. Men er der slet ikke nogen krav til dig? Jo, det er der. Du skal være over 18 og enten være i arbejde eller pensioneret, og så må du desuden ikke være langtidssygemeldt eller registreret i RKI.

Når gode råd IKKE er dyre

En af de store fordele hos NEMbilhandel er alle de råd og den vejledning du kan få med på vejen. Der er nemlig en del faldgruber du skal undgå ved at handle en privat bil, og det hjælper NEMbilhandel med. Når du handler bil fra privat sælger til privat køber, kan der meget tit være en række faldgruber, som du selvfølgelig skal undgå. Dette kan eksempelvis være, at der skal findes finansiering, at du skal kontrollere, om der er pant i bilen, du skal finde informationer omkring bilen, du skal have bevis for overførsel af sikker betaling, du skal udarbejde en juridisk gyldig slutseddel – som begge parter har læst grundigt igennem, og er enige i – og så skal du være opmærksom på, at bilen ofte ikke omregistreres ved selve handlen. Dette er alle ting, du skal være opmærksom på i et bilkøb, men det kan være meget at stå med selv. Især hvis du ikke er bilentusiast eller blot ikke har købt en bil før. Udover at det er meget forvirrende at navigere i, er det ekstremt tidskrævende. Det ændrer dog ikke på det faktum, at det er uhyre vigtigt at have styr på, da det kan blive meget dyrt ikke at have. Med NEMbilhandel er alt dette sat i system, for at gøre det det så nemt for dig som muligt. Det skal nemlig være en tryg følelse at købe bil.

Hjælp er altid godt

Med alle disse fordele der er at finde hos NEMbilhandel, kan det være, at dit næste bilkøb skal foregå gennem dem? Det forstår vi godt. Det er nemlig utrolig vigtigt at føle sig sikker på, at det der foregår, er i orden. Det er ubehageligt at gå igennem en så vigtig og stor proces, det er at købe en bil, og så have en konstant fornemmelse af, at der er en masse ting, der ikke er styr på. Derfor kan det være en rigtig god ide, at tage imod alt den hjælp, du kan få overhovedet. Og hvis det ikke er første gang, du køber ny bil, måske ikke engang anden eller tredje gang, kan der stadig være en række ting, du er i tvivl om. NEMbilhandel står altid klar til at hjælpe dig med større eller mindre ting i forbindelse med købet af din nye bil.