Forfatter og foredragsholder Birgitte Dam Jensen er klar til at lede dig på rette vej og styrke dig, når verden kommer farende forbi med lidt for høj hastighed.

”Bevar dig selv- robust i en uforudsigelig fremtid”, det er titlen på Birgitte Dam Jensens foredrag, hvor hun lærer deltagerne at håndtere sig selv på den bedste måde, når de møder pres, problemer eller svære hændelser, og derefter få dem til at håndtere det pres, samtidig med at man passer godt på sig selv og hinanden.

Birgitte Dam Jensens foredrag om robusthed, tager udgangspunkt i hendes bog, der også bærer titlen ”Bevar dig selv- robust i en uforudsigelig fremtid”. Herigennem bliver der præsenteret op til flere videnskabelige fakta, samt den nyeste forskning omkring, hvordan pres, stress osv. påvirker kroppen og hjernen. Disse fakta bliver akkompagneret med fortællinger fra mennesker fra det virkelige liv, og det er indslag, der også er en del af foredraget.

Man vinder kun ved at være robust under pres

Det er ikke alle, der er født lige robuste og stærke, men med Birgittes foredrag kan man lære at tilegne sig og udvikle sin robusthed med den rette viden, selvindsigt og bevidst træning.

Mennesker, der kan bevare deres robusthed under pres er for eksempel ofte bedre beskyttet mod stress, er god til at bevare ro og overblik og træffer mere bevidste, velovervejede og langsigtede valg.

Med et foredrag fra Birgitte Dam Jensen er deltageren et skridt tættere på at nå sin ønskede robusthed og ro.