Den 14. september blev et nyt Venture Capital koncept lanceret til det danske marked; Medley. Ambitionen er soleklar. Medley er en platform skabt af iværksættere, for iværksættere og til alle de erhvervstalenter der kan og vil.

Medley befinder sig i sweetspottet mellem et traditionel Venture Capital firm og et Family Office, et founding team bestående af succesfulde og erfarne iværksættere såsom; Jørgen Hansen (NTG), Allan Flindt (Blue Energy m.fl.), Peter Grubert, Mathias Christensen og Abdalla Al-Ayrot, er med til at sikre det økonomiske bagland, der i høj grad kan facilitere de høje ambitioner om at skabe morgendagens succeser i det nordiske marked, med et særligt fokus på tech.

Hands-on erfaring og eksekvering

Lysten til at have hånden på kogepladen og have fingrende helt nede i mulden, skal være drivkraften i Medley og dets start-ups;

”Vi er først og fremmest iværksættere. Lysten til legen med byggeklodser bliver vi aldrig trætte af, og vi trives med, at alt ikke nødvendigvis behøver at være på formel som i andre og mere traditionelle VC’er. Der skal altid være plads til den gode idé og store ambitioner, og den platform mener vi, i al beskedenhed, at vi har skabt med Medley ” siger Mathias Christensen, CCO og Co-Founder i Medley.

Og det med at være en eksekverende og utrolig aktiv part i investeringerne, det er noget Medley har tænkt sig at efterleve;

”Vi skiller os ud, fordi vi ikke er bange for at tage del i driften. En aktiv og hands-on strategi i alle vores investeringer, er vores succesformel. Derfor vil vi også entrere ekstremt tidligt eller selv co-founde virksomheder på eget initiativ, og sætte det rigtige team til at løse den konkrete case. Hvilket må siges allerede er godt på vej med de første par investeringer ” siger Abdalla Al-Ayrot, CTO og Co-Founder i Medley.

Unik partnerstruktur og erfarne iværksættere

Teamet og relationerne er grundstenene i Medley og derfor bliver der ikke kigget på, om man kommer fra den traditionelle finansielle verden, anciennitet eller uddannelse. Tværtimod. Med en unik partner- og ejerskabsstruktur, hvor alle får mulighed for medejerskab, handler det om at spille hinanden gode.

”Iværksætteri er en diffus størrelse. Man skal næsten have prøvet udfordringerne på egen krop, med alt lige fra likviditetsstyring til skalering, før man kan sætte sig ind i en founders sted. Menneskerne i Medley har alle den erfaring og med vores unikke partner- og ejerskabsstruktur, føler vi en understregning af vores tro på, at Medley er til som platform gennem dets individer” siger Allan Flindt, CEO og Co-Founder i Medley.