“Jeg hjælper mine klienter med at slippe deres symptomer via en upgrade  af deres livsstil” udtaler Nicole Punzi.

Lad os præsentere, Nicole Punzi

Nicole er, hvad man any day ville kalde den ultimative sundhedsguru, vi har herhjemme. Nicole er halvitaliener, mor til 3 og selvstændig og har uddannet sig, og fortsætter benhårdt med at uddanne sig, i det helt nørdede og nyeste indenfor sund kost.

Hun kan fortælle dig i detaljen, hvilke celler og processer i din krop forskellige fødevarer påvirker, og hvordan de gør det. Der er ikke noget hokus pokus her. Fakta. Og fakta der gør dig sund (og når ja, nok også et par kilo lettere).

 

 

Men hvad der er ligeså imponerende som hendes viden og nørderi, er, at hun forstår samtidigt at formidle dette på en lækker og smart måde. Lækre, lækre, lækre smage i hendes mad, og realistiske tips til hvordan du som travl person kan få inkorporeret sundheden på en holdbar og behagelig måde. Hun arbejder indenfor sport ernæring, laboratorieprøver, driver webshop og udvikler online mad forløb.

Nicole kommer her med et bud på hvordan du kan gøre din arbejdsdag en tand sundere:

Nicole Punzi, Sundhed, Livsstil, Bizz Up

Matcha hvad er det? Og hvordan kan det overhovedet forbindes med workflow? Du forbinder det nok med hygge, trendy japansk ceremoni-te og et varmt tæppe i skoven. Men jeg tænker det er flydende power og energi til dine celler. Det seje ved matcha te er, at det rent faktisk indeholder nogle naturlige næringsstoffer der hedder koffein, theanin, EGGG, som forbedrer of booster koncentrationen. Det skærper dit fokus, reaktionsevne og hukommelse. Så i stedet for flere kopper kaffe i løbet af din arbejdsdag, kunne du prøve at indføre matcha te eller matcha latte? Forskerne siger også dit humør bliver bedre, så nu bliver det pludseligt sjovere at arbejde? Lad os prøve at se om det skaber vækst.

Opskrift på Bulletproof Matcha latte uden mælk: 

  • Nicole Punzi, Sundhed, Livsstil, Bizz Up1 tsk matcha fra Clearspring (www.npcares.dk)
  • 1 tsk kokosolie
  • 1 tsk nøddesmør (jeg brugte cashewnøddesmør fra Irma)
  • Evt 1 frisk dadel uden sten eller ande sukkerform
  • 2 glas varmt “kogt” vand fra din el-kedel (70 grader) Tilsæt det hele i en blender og blend. Server i din ynglings-kop.

Du kan nyde din ’’fake’’ latte med snacks om eftermiddagen eller om morgenen efter din morgenmad.

Følg med på Instagram eller www.nicolepunzi.dk