Kursus-kompagniet er blevet en officiel samarbejdspartner med ZOO, og det betyder at de fremover kan tilbyde en stor del af deres kurser, arrangementer og events i nogle velkendte, men spændende rammer, nemlig Zoologisk Have på Frederiksberg. Årets største event Tidens Kvinder bliver afholdt den 10. oktober 2019, skal du med?

Du kan møde fem af Danmarks stærkeste og mest indflydelsesrige kvindelige ledere og indlægsholdere. Dagens formål er, at du skal blive inspireret, motiveret og klogere.

Se mere om arrangementet her.

Stine Bosse

Oplev et to timer langt foredrag og masterclass med Stine Bosse, der mod alle odds blev topchef. Stine Bosse har mere end 30 års erfaringen inden for ledelse. Derfor vil Stine tale om vigtigheden af forskellighed og diversitet. Nutidens ledelse handler om gruppearbejde, fordi ingen kan klare det alene.

Tidens Kvinder, oplæg, konference, Bizz UpHenrik Leslye

Henrik er erhvervspsykolog, foredragsholder, underviser, iværksætter og inspirator. Han vil bl.a. tale om den videnskabelige vej til mere trivsel og bedre resultater. Positiv Psykologi er forskningen i, hvad det er der gør, at vi mennesker trives, udvikler os og lykkes med de ting, vi sætter os for at opnå. Foredraget tager dig omkring nogle overraskende måder, som hjernen fungerer på og hvad der bringer os i mål. Henrik kommer med en omgang Mental Fitness, hvor der præsenteres en række konkrete værktøjer, som virker.

 

Sanne Møller Skovgaard

Sanne arbejder med at sætte det enkelte menneske i centrum i deres eget liv – hvad enten det handler om stresshåndtering, trivsel eller ledelse. Sanne er specialist i stresshåndtering og hele det holistiske aspekt omkring et velafbalanceret liv. Sanne er en energifyld og underholdende underviser og foredragsholder. Med en mangeårige baggrund som leder og ledelseskonsulent i bl.a. Danske Bank, tager hun udgangspunkt i egne erfaringer og oplevelser, når hun holder foredrag og workshops. Hun vil bl.a. tale om kunsten mellem at være et moderne menneske, med alt hvad det indebærer, og samtidig bevare sig selv og sin kerne.

 

KØB DIN BILLET MED DET SAMME, OG SPAR KR. 500,- MED RABATKODEN: BizzUp.

Tidens Kvinder, oplæg, konference, Bizz UpTrine Egede

Trine Egede er en underholdende og ofte benyttet workshop facilitator, underviser og foredragsholder. Hun dækker alt fra virksomheder til konferencer, oplysningsforbund og foreninger – og hendes foredrag er skarpe, præcise og underholdende. Hendes foredrag tilpasses 100% til netop jeres møde, situation og ønsker, og I har altid god og grundig kontakt inden selve dagen for indlægget, så alt rammer helt plet.

Trine Egede får altid rigtig gode evalueringer fra arrangører og deltagere, og det er ikke uden grund. Trine er en dygtig performer – skarp, nærværende, morsom og ikke bange for at bruge sig selv og sin personlighed i foredragene. Hun fanger sit publikum og giver dem stof til eftertanke og samtidig konkrete og relevante råd lige til at tage med hjem og bruge, enten i virksomhederne eller i privat regi.

Dorte KroghTidens Kvinder, oplæg, konference, Bizz Up

Dorte Krogh arbejder internationalt og fokuserer på strategisk arbejde for at hjælpe virksomheder med at forankre deres virksomhedskultur og værdier i deres organisation, produkt og mærke for at opnå merværdi. Hun er mentor hos Scion DTU. Medlem af KRIFA Advisory Board

Hun solgte sit designstudio (Krogh & Co www.krogh.dk), efter at hun i 20 år havde tjent en række store skandinaviske virksomheder. Hun har blandt andet arbejdet sammen med Danisco, PenSam, Convatec / Unomedical, Royal Copenhagen, Royal Greenland, Dansk Hjertestiftelse, UNICEF, PepsiCo, Kommunalbanken, NRK, Abelia, Agito, Plantui, KUA og Tandberg / Cisco.

Hun taler og giver foredrag om værdibaseret branding.

Tidens Kvinder, oplæg, konference, Bizz UpRikke Maj Thauer

Rikke er foredragsholder og én af Danmarks førende stresseksperter. Rikkes workshop handler om at sige »nej tak« til stress.

Stress er et kæmpe helbredsproblem på arbejdspladserne. Også i din virksomhed. Tiltag og løsninger er endeløse, og alligevel rammes flere og flere af stress.

Workshoppen vil give dig værktøjer, som gør at du kan handle anderledes i din lederrolle. At sige klart nej til stress, er en måde at vise dine medarbejdere, at du bakker dem op og vil dem det absolut bedste. Hvis du som leder går i spidsen for tiltag der virker, får du glade medarbejdere, og hvis du opfordre dine medarbejdere til at tage sig selv alvorligt og sige nej til stress både privat og på jobbet, får du selv en lettere hverdag.

Kåre JohannesenTidens Kvinder, oplæg, konference, Bizz Up

Kåre er foredragsholder og en medrivende historieformidler. I foredraget ser vi nærmere på, hvordan den ene halvdel af menneskeheden gennem tiden har behandlet den anden halvdel, fra skrønen om Evas æbleskud over græske dramatikere og romerske naturforskere, rapkæftede revolutions-strigler og blussende borgerfrøkner med en mission, til nutidens neo-feminister. Vi hilser på en række markante kvindeskikkelser, som gennem tiden har formået at bryde gennem glasloftet og sætte sig uudslettelige spor.

Foredragsholderen har aldrig været kvinde… men har med stor iver studeret fænomenet gennem mere end 40 år.