Det er altid en god idé at spare penge, der hvor det er muligt – det gælder både i privatsammenhæng men også erhvervsmæssigt. Jo flere penge der kan blive sparet, desto flere penge er der til noget andet. På et kontor er der mange lamper og meget lys, og derfor kan det være en god idé at kigge på de pærer, som sidder i lamperne. Derfor kan du overveje at udskifte de nuværende pærer med sparepærer. En sparepære er et godt alternativ til en glødepære. De er billig i indkøb og har en rimelig lang levetid. Derudover kommer sparepærer i mange forskellige former og med forskellige sokler, hvilket betyder, at du sagtens kan finde sparepærer til kontoret.

Bedre arbejdsindsats med en dæmpbar pære

På et kontor er der meget lys, og derfor kan det være en fordel, at det er effektiv belysning og gode pærer. Med en energisparepære får du en pære, som holder op til 5 gange længere end en konventionel glødepære. Derudover fås de i forskellige farvetemperaturer og sokler, og mange lavenergipærer kan dæmpes, hvilket kan være en fordel på et kontor, da belysning kan hæmme ens arbejdsindsats, og der kan være behov for forskellige slags lysstyrker. Ulempen med en energisparepære er, at det kan tage lidt tid, før der kommer lys, derudover aftager levetiden relativt hurtigt, når de tændes og slukkes ofte.

Køb de rigtige pærer

Det kan være rigtig irriterende at købe de forkerte pærer, derfor er det altid en god idé at være sikke på, hvilken pære der er brug for. Der er stor forskel på sokler. Når du køber en lavenergipære, står der altid, hvilken type pære det er. På den måde kan du være sikker på, at du køber den rigtige sparepære, som passer i kontorets armatur. Udskift pærerne på kontoret og opnå energibesparelser.