Snart træder vi ind i 2023 med alt hvad der hører dertil. Modebilledet ændrer sig hurtigt, men heldigvis findes der nogle principper der altid vil være en del af hverdagsmoden for de fleste af os.

Nogle af disse tendenser handler i høj grad om valget af tekstiler, kvalitet og bæredygtige valg der træffes i produktionen. Hvis du godt kunne tænke dig at høre mere om disse trends, så kunne det måske være en god ide at læse med videre. Her kommer der nemlig tre eksempler på trends som der med stor sandsynlighed også ville være til at finde i 2023.

Komfort og smart design kan godt forenes

Igennem årene er der opstået en fortælling om at man må lide for skønheden, og acceptere stramt og knapt så komfortable tekstiler for at et outfit er smart. Sådan behøver det heldigvis slet ikke at være. Hvis du også elsker at hoppe i et par smarte bukser, der både er behagelige hele dagen igennem og passer samtidigt til en smuk top, så kunne det være du skulle undersøge markedet for komfortable damebukser. Flere og flere brands begynder at producere tøj i et lækkert materiale som er behageligt at have på hele dagen.

Handler det mere om kvalitet end kvantitet?

Selvom at modebilledet ændrer sig hurtigt, og sæsonerne skifter, så handler det for flere og flere forbrugere om at købe produkter i en god kvalitet frem for at købe i større mængder. Du kan hos mange brands købe tøj der passer til enhver stil og årstid, og kan mange gange finde de såkaldte basisvarer, der kan gå til ethvert outfit. Disse former for basisprodukter såsom toppe, bukser og lignende kan ofte findes i materialer lavet i en god kvalitet, og forskellige farver og toner.

Forbrug og bæredygtighed

I takt med at forbrugerne efterspørger bedre kvalitet så vil producenterne også i højere grad end tidligere prioritere bæredygtighed i deres produktion. Det kan ses på de materialer som der anvendes, men også i mængden af tøj som hvert brand producerer. Når forbrugerne efterspørger et produkt og en form for brand på markedet, så vil disse brancheaktører også følge med denne tendens. Hvis du er interesseret i at lære mere om bæredygtighed og produktionen af tøj, så kunne det være en ide at læse mere om dette online, hvor du kan finde information inden for området.