Når dine ansatte holder møder, er det selvfølgelig altid optimalt, når de forberedte – og hvordan bliver de bedst det? Der er mange ting, som de kan gøre, men først og fremmest skal de bruge det rette udstyr!

Specielt hvis de til tider har møder, imens de arbejder hjemmefra – som mange af os jo ofte gør, efter pandemien lærte os, at det bestemt er muligt. I denne artikel giver vi dig et par tips til, hvordan du bedst kan gøre dine ansatte forberedte til deres fremtidige møder.

Husk et webcam

Hvis man skal holde mange møder fra hjemmekontoret, er det altid en fordel at gøre brug af et webcam. Med webcams fra Logitech kan kollegaer, forretningspartnere, managere og mange andre se hinanden, imens mødet foregår.

At være i stand til at se en person, imens man holder mødet, gør hele oplevelsen mere personlig og samtidig troværdig. Hvis din ansatte eksempelvis skal lukke en aftale og få et salg i hus, er der garanteret større chance for, at det lykkes, hvis modparten kan se den ansattes ansigt.

Ha’ en dagsorden parat

Et andet punkt, som du bør være sikker på, at dine ansatte er forberedte med, er dagsordenen. Det kan hurtigt blive stressende, hvis man ikke har en dagsorden. Mange handler kan gå i vasken, hvis ikke man har en korrekt plan for, hvordan man skal tilgå mødet.

Du kan eventuelt lave møder, hvor I kan have diskussioner og samtaler om, hvordan man laver den rette dagsorden og hvordan man kommunikere på bedste vis til modparterne i mødet – specielt hvis det handler om, at få et salg i hus. Så snart man virker uprofessionel, kan det hele falde til jorden.

Overvej dit valg af video-call software

Sidst men ikke mindst, må du overveje hvilken video-call software, du skal bede dine ansatte benytte. Her kan det være godt at undersøge, hvilken video-call software de fleste benytter. Der kan være stor forskel på hvilken software andre virksomheder har valgt alt afhængig af, hvilket professionelt felt de befinder sig i.

Der findes utallige vurderinger af de forskellige softwares, og du behøver blot en enkelt internetsøgning for at finde anmeldelser. På den måde kan du få hjælp til at vurdere, hvilken I skal benytte i virksomheden.

Selvfølgelig skal du ikke kun overveje ovenstående emner, hvis dine ansatte arbejder hjemmefra. Det kan hurtigt blive fordelagtigt at sørge for, at dine ansatte har adgang til et godt webcam eller det rette video-call software, når de holder online møde fra kontoret af.