Henriette Dybdal Cajar, administrerende direktør og partner i SINUZ Rådgivende Ingeniørfirma, bestyrelsesformand i Byens Netværk og næstformand i Frederiksberg Erhvervsråd, indtræder 2. september 2021 som bestyrelsesmedlem i Arentfeld A/S.

Administrerende direktør Jacob Arentfeld Nielsen glæder sig over, at Henriette Dybdal Cajar har valgt at være en del af bestyrelsen, og han ser frem til i fællesskab med resten af holdet, at bringe Arentfeld A/S videre på rejsen med at skabe en fornuftig forretning og samtidig sætte menneskelig bæredygtighed og samarbejde øverst på dagsordenen.

“Henriette drives af relationer og samarbejde på tværs i branchen, hvilket er helt i tråd med den måde, vi ønsker at udvikle virksomheden. Derudover har hun som erfaren rådgivende ingeniør og iværksætter nogle stærke kompetencer indenfor både ledelsesfeltet og byggebranchen generelt. De egenskaber glæder vi os til at lade os inspirere og udfordre af”, udtaler Jacob Arentfeld Nielsen.

For Henriette Dybdal Cajar var beslutningen ikke svær at træffe, da hun blev spurgt:

“Jeg synes, at Arentfeld A/S er en spændende virksomhed med en masse god energi, og værdier der matcher mine. Jeg drives af at væres sammen med mennesker og udvikle mig sammen med mennesker. Så hvis, jeg med mine erfaringer med salg og ledelse, kan bidrage til, at Arentfeld A/S kan skabe en god og bæredygtig forretning, vil det være lige så givende for mig, som det forhåbentlig bliver for dem.”

Karsten Nagel udtræder i den forbindelse af bestyrelsen og slutter hans aftalte bestyrelsesperiode på 1 år.