Hollandske Zoku har udviklet hybriden mellem kontor og hotel, så gæster har de bedste forudsætninger for at arbejde under deres hotelophold. Nu åbner det revolutionerende koncept op i København, og der med muligheden for at forene business med pleasure.

Tekst: Mia Christina Greenfort
Foto: Ewout Huibers

ZOKU, CPH, hotelkoncept, overnatning, iværksætteri, Bizz Up

Hybrid living og coworking

Det nye hotelkoncept bygger på en stigende coliving og coworking tendens og henvender sig til dig, som søger en arbejdsmæssig base i byen. Enten for et kort eller længerevarende ophold. Zoku er ikke blot stedet, hvor du overnatter, men stedet hvor du arbejder, lever, leger og mødes med ligesindede.

Hver enkel detalje i konceptet er nøje planlagt for at give gæsterne en nærværende og hjemlig følelse og er resultatet af flere års undersøgelser af digitale nomader og deres behov. Hotellet emmer af fællesskab, energi og liv. Zoku imødekommer den ensomhed, vi kan føle, når vi er væk hjemmefra, og opfordrer derfor til socialt sammenværd. Hotellets fællesrum er åbne og indbyder til, at man sætter sig side om side ved langborde. Således mærker du en fællesskabsfølelse, selvom du arbejder alene.

Lofts

Zokus prisbelønnede mikrolejligheder gør op med det traditionelle hotelværelse, hvor sengen typisk er centrum i rummet sammen med det klassiske skrivebord og den tunge kontorstol. Zokus lejligheder er specielt udviklet med ønsket om at skabe et rum, hvor man kan arbejde kompromisløst. Enten alene eller flere. Seng og private ejendele kan nemt skjules i det multifunktionelle rum, hvor arbejdsbordet er værelsets omdrejningspunkt. Her er der plads til at afholde møder eller invitere gæster forbi.

Mikrolejlighederne findes i tre størrelser og har alle eget køkken og toilet. De kan bookes til møder, podcasting, teamwork eller andet på dagsbasis, ligesom de også skaber nogle suveræne rammer for længerevarende ophold.

Ønsker du mere liv omkring dig, kan du benytte hotellets øverste etage, som summer af socialt liv. Zoku afholder løbende arrangementer for deres gæster og lokalmiljø, ligesom etagen også har brætspil, læsestof, bordtennis og en TV stue. På øverste etage finder du også hotellets restaurant, som serverer lækre måltider gennem hele dagen. Nyd dem i restauranten, på tagterrassen eller få dem leveret til værelset.

ZOKU, CPH, hotelkoncept, overnatning, iværksætteri, Bizz Up

Workspace

Hotellets øverste etage er skabt til at arbejde og møde ligesindede. De store lyse rum med panoramaudsigt over København og den vibrerende stemning, gør det attraktivt at arbejde out of office. Mærk energien fra du træder ind i loungeområdet gennem det frodige væksthus. Nyd din kaffe i de hjemlige omgivelser og grib chancen for at møde nye kontakter.

Sæt dig i Zokus dynamiske Coworking Space specielt designet til at udvikle idéer og sætte den kreative proces i gang. Er du ikke gæst på hotellet, kan du booke dig ind for en enkelt dag eller måned ad gangen. Det gælder også de aflukkede mødelokaler med udsigt over byen. Alle lokaler inviterer til en kreativ arbejdsproces eller brainstorm med dit team. Har du brug for roligere rammer, findes der også mindre telefon- og mødebokse.

Som den sidste detalje har Zokus øverste etage et stort konferencelokale med tagterrasse. Lokalet har plads til 70 personer og kan bookes til fester eller private arrangementer. Zoku Copenhagen tilbyder præcist det, man kan ønske sig på sin arbejdsdag og mere til. Ønsker du at komme og benytte hotellet et par dage om ugen er det muligt at opbevare dine ejendele i hotellets lockerrooms, så slipper du for at tage det med dig hver gang. For har du først været på Zoku én gang, kommer du med garanti igen.