Skal du til at starte virksomhed eller skal jeres virksomhed flytte til større lokaler? Det er altid vigtigt, at være opmærksom på faresignaler ved den nye erhvervsejendom. Den nye erhvervsejendom skulle gerne give din virksomhed mulighed for, at puste nyt liv i virksomhedskulturen. Hvor der skabes nye drømme og idéer. Det er derfor vigtigt at være godt forbedret inden jeres virksomhed flytter ind i de nye rammer. Du får her at vide, hvordan du bedst vedligeholder ejendommen, og hvad du skal være opmærksom på.

Find en erhvervsejendom

Start i god tid når der skal findes en ny erhvervsejendom, da det hurtigt kan tage op til 3-6 måneder for, at finde den nye erhvervsejendom. Det kræver også, at du opsiger de gamle erhvervslokaler. Hvis du er heldig, så får du refunderet dit depositum, som kan være et lille økonomisk tilskud til den næste ejendoms depositum.

Det er vigtigt, omend det er køb eller leje af erhvervsejendomme, at lejekontrakten er i orden. Derfor opfordrer vi til, at man hyrer en boligadvokat, inden man underskriver en aftale om en erhvervsejendom.

Tyverisikring

Når du har fundet den erhvervsejendom, du ønsker at din virksomhed skal flytte til, så er det vigtigt at tyverisikre dine erhvervslokaler.

Der er flere forskellige tricks til at snyde tyvene til at tro, at der er nogle i bygningen selv efter lukketid. Hvis det er muligt, så er det en god idé at parkere en bil i garagen. Det vil få tyven til at tro, at der er nogen med bil som stadig er i ejendommen. Det kunne være en medarbejder der arbejder over.

Et andet tip er at på lyset til at tænde automatisk. Hvis ejendommen er helt mørklagt, så vil det være et nemt offer for tyven. Hvis lyset tænder automatisk, så tror tyven at der er nogle der arbejder, som tænder og slukker for lyset.

Det er vigtigt at få opsat alarmsystemer rundt i hele ejendommen, inden de ubudne gæster kommer forbi. Derfor kan man med fordel bruge tyverisikringsvirksomheden safegroup.dk.

Vedligeholdelse

Hvis du har købt erhvervsejendommen, så er det vigtigt at de bliver vedligeholdt. Det gælder når dine medarbejder arbejder der hver dag. Således at medarbejderne har gode arbejdsforhold. Det er også vigtigt at ejendommen er i ordentlig stand, får det fremtidige salg af ejendommen.


LÆS OGSÅ: ERHVERVSLEJEMÅL – GÅ IKKE PÅ KOMPROMIS MED DIN KONTRAKT


Miljøaffald og Nedrivning

Hvis du oplever miljøfarlige stoffer i din erhvervsejendom, så er det vigtig du indberetter det til arbejdstilsynet. Dertil skal affaldet meldes til kommunen. Her er det vigtigt at hyre en virksomhed, som kan transportere farligt affald til gavn for alle. Hvis bygningen ikke er til at redde, kan nedrivningen blev den sidste udvej. Her er det godt at bruge en virksomhed som j-jensen.com, der ligger fokus på miljøet, samt skåner naboerne for støj- og støvgener.