Chris Tryk, indehaver af CHT Biler i Vejle, elsker fart. Derfor har der også været fart på rejsen fra en lille en-mands brugtvognsforretning, til byens største brugtvognshus med 10 ansatte.

Som 22-årig startede Chris Tryk med at sælge billige biler. I dag er han 30 år og indehaver af byens største brugtvognshus med nyere brugte biler i premium klassen.

”Jeg er da stolt over at vi er nået hertil hvor vi er i dag,” fortæller Chris Tryk med en meget ydmyg stemme, ”og jeg er glad og taknemlig over, at have haft så godt et team at dele rejsen med.”

Da Chris afsluttede sin uddannelse på Vejle Handelsskolen i 2009, rullede Finanskrisen, og det var derfor svært at finde en stilling som salgstrainee i de store bilhuse. ”Jeg har jo altid vidst, at jeg gerne ville sælge biler. Jeg vidste alt om biler i en meget tidlig alder… men grundet mangel på trainee-stillinger i bilhusene, tog jeg en butiksassistentuddannelse i T. Hansen. Her blev jeg, indtil jeg i 2012 startede CHT Biler.” fortæller Chris med et tilfreds smil på læben.

CHT biler, biler, Bizz Up

Femdoblede bilforretningen

Da Chris i 2012 åbnede CHT Biler, var det i et trængt lokale, hvor der kun lige præcis var plads til at han kunne stå og reparere de biler han skulle sælge. I 2015 flyttede han derfor i større lokaler længere nede af vejen: ”Da jeg flyttede fra mit lille værksted og ned til mit første rigtige bilhus på 600 kvadratmeter, begyndte jeg også løbende at sælge lidt nyere og dyrere biler, og det gik faktisk rigtig godt. Vi havde plads til 15 biler under tag, og 120 biler i alt når udendørsarealet blev talt med.” Bilhuset på 600 kvadratmeter blev dog for småt til CHT Biler, og Chris valgte derfor at købe en byggegrund.


LÆS OGSÅ: 

Christian Grau om biler og Business: ”Tænk over hvilken bil dine ansatte kører”


”På et tidspunkt stod vi i et bilhus, hvor bilerne slet ikke fik det space de fortjente, og de derfor ikke blev præsenteret på en ordentlig måde, som de ellers fortjente. Jeg købte derfor en byggegrund på 10.000 kvadratmeter, og var nået langt med at realisere planerne om at bygge selv, da jeg pludselig blev tilbudt bygningerne fra en tidligere stor bilforretning.”

I 2019 gik Kilstrup & Fuhlendorff A/S i Vejle konkurs, og det efterlod et 3000 kvadratmeter stort bilhus helt tomt.

”Beliggenheden af det tomme bilhus var bare perfekt. Udover at have facadevinduer helt ud til Vejles mest trafikerede vej, så ligger det lige op og ned ad motorvejen og afkørslerne. Jeg stoppede derfor vores byggeprojekt og købte det tomme bilhus, med plads til 80 biler under tag. Så brugte jeg nogle måneder på at sætte det 100% i stand, og i 2019 flyttede vi ind i det nye CHT Biler, hvor vi også er gået fra et værksted med fire lifte, til et værksted med 12 lifte og eget vaskeanlæg.”

CHT biler, biler, Bizz Up

Service i særklasse

Visionen bag CHT Biler er at tilbyde husets gæster en service i særklasse. Derfor er det også kun passionerede bilentusiaster, der er ansat i firmaet.

”For mig, har det helt fra starten af denne rejse, været vigtigt at hver eneste kunde hos CHT Biler, skulle modtage landets bedste service, og føle sig set og forstået. Det gælder i butikken såvel som på værkstedet, hvor alle medarbejdere har hver deres ekspertisefelt, så vi altid kan yde den bedste service på alle punkter. Vi er vokset meget siden jeg startede alene for 8 år siden, men vi bliver aldrig større end at vi værdsætter hver eneste kunde, og har fuld fokus på den enkelte kunde gennem hele processen”, fortæller Chris med en bestemt stemme.

”Vi har et stort udvalg af biler på lager, men kan vores kunde mod forventning ikke finde drømmebilen i blandt, så gør vi alt for at hjælpe kunden i mål alligevel- og henter gerne biler hjem fra vores gode samarbejdspartnere i udlandet, så kunden ender med den helt rette bil.”

Fede biler på lager

Chris Tryk elsker fart… og han elsker, når butikken rummer biler med ekstra motor, ekstra udstyr eller en ekstra god historie.

”Jeg er jo bilentusiast! Måske I skal skrive det med store bogstaver”, griner Chris inden han fortsætter; ”og jeg er trods alt bare en mand… så når vi får kunder ind i butikken, der gerne vil have os til at hente en speciel bil i Tyskland, med ekstra stor motor, god lyd og fuld af udstyr- så melder jeg mig da gerne straks selv, til at hente bilen! I 2018 fik jeg muligheden for at købe en tidligere kronebil. Dronning Magrethes søster, Prinsesse Benedikte havde haft en Audi A8, som havde aftjent sin pligt som kronebil… og den fik jeg fingrene i. Til dagligt sælger og leaser vi jo biler i premium klassen, så vi oplever naturligvis ofte at få nogle ret fede biler på lager, men den her Audi A8- udover at have alt udstyr den kunne have, så havde den også bare en ret sjov historie…”

CHT biler, biler, Bizz Up