For iværksættere er der mange ting at holde styr på. Du skal agere produktudvikler, revisor, leder, markedsføringsansvarlig og sælger for din unge virksomhed. Og de færreste mennesker har spidskompetencer og interesser, der harmonerer med disse mange opgaver. Netop derfor har du mulighed for at kontakte Erhvervshus Midtjylland – og få kompetent sparring på din start up!

Tekst: Astrid Carl
Foto: Kaare Viemose

Din virksomhed er altid i centrum

Med Erhvervshus Midtjylland som sparringspartner, får du en erfaren og kompetent virksomhedskonsulent, som tager dig i hånden og lytter til netop dine udfordringer. For der er ikke to virksomheder, der er ens. Vi har mange års erfaring med at tilpasse vores hjælp og assistance til de virksomheder, der efterspørger vores hjælp.

Vi kan hjælpe med sparring inden for strategi, salg, markedsføring, digitalisering, kapital og meget mere. Med vores indsats hjælper vi dig med at strukturere og prioritere din indsats, så du får mest muligt ud af din tid og dine ressourcer.

En særlig indsats for dig med ambitioner om og potentialet til at vokse

Hos Erhvervshus Midtjylland bliver du mødt af konsulenter med en høj faglighed, der kan rykke din startup til næste niveau. Vi har mange års erfaring med at hjælpe virksomheder til vækst. Vi har en lang række tilbud for ambitiøse iværksættere, der ønsker at vækste.

Vores forskellige vækstforløb og særlige tilbud om medfinansiering har alle til formål at løfte din virksomhed. Vi har tilbud med fokus på netværk, faglig træning, kapitalfremskaffelse og meget mere. Og alle vores tilbud for vækstambitiøse iværksættere kan du læse mere om her: https://erhvervshusmidtjylland.dk/tilbud_til_ivaerksaettere.

Citat fra konsulent:

”Det er en svær disciplin at være iværksætter. Der skal holdes mange bolde i luften og satses stort. Der er meget på spil, når man giver sig i kast med iværksætteri. Derfor er det ofte godt givet ud, at få hjælp og sparring, så du med en erfaring medspiller kan få fokuseret og sat struktur på din indsats og så du ved, hvor du eventuel har behov for ekstra hænder”

(Virksomhedskonsulent, Erhvervshus Midtjylland, Per Høj Jørgensen.)


SE OGSÅ: 

Mere effektiv eksportindsats hos Green Comfort


Iværskættere, Erhvervshus Midtjylland, Bizz Up forår 2020, Bizzup.dk

Case: Green Moves har sparket til salget

Det har været super godt for Green Moves i Horsens at suge af Erhvervshus Midtjyllands viden og erfaring, siger iværksætter indenfor bæredygtighed Astrid Carl.

Astrid Carl brænder for bæredygtighed, og i 2016 besluttede hun at blive iværksætter med rådgiverfirmaet Green Moves. Cirkulær økonomi er virksomhedens speciale, og de to ansatte og direktøren formidler viden om cirkulære forretningsmodeller.

Opgaverne spænder fra et foredrag på et par timer til et halvt års indsats eller mere i private og offentlige institutioner for at udvikle en ny cirkulær forretningsplan.

”På tre år er jeg gået fra at være nystartet iværksætter til at have to ansatte, og der er hele tiden 1000 ting at forholde sig til. Derfor kontaktede jeg Erhvervshus Midtjylland,” siger iværksætter Astrid Carl.

Virksomhedskonsulenten kom hurtigt på besøg hos Green Moves og stillede det ene gode spørgsmål efter det andet. ”Har du tænkt på det.” og ”Har du tænkt på det…,” fortæller hun.

”Det var guld værd at få Erhvervshus Midtjyllands øjne på min virksomhed. Et 360 graders blik fra en erfaren konsulent, som har set mange andre virksomheder indefra og kender meget til de udfordringer og muligheder, jeg har, var lige det, jeg havde brug for,” fremhæver Astrid Carl.

Sådan en sparring ville hun gerne have haft tidligere.

”Virksomhedskonsulenten har givet mig en indsigt, jeg ikke selv havde. Hun kom med en kuffert fuld af viden og erfaringer, og det var super godt for mig at suge af,” understreger Astrid Carl.

Sparringen har bl.a. haft fokus på salg, og det har ”hævet bundniveauet betragteligt.”

Salg har været på dagsordenen på en halv intern temadag. Og de ansatte i Green Moves er blevet bevidste om, at alle skal deltage og prioritere salg højere, fordi salg er det, virksomheden skal leve af fremover.

Derudover er Green Moves blevet rådgiver i projektet Rethink Business via Erhvervshus Midtjylland. Og det, forventer Astrid Carl, vil kaste nye kunder og opgaver af sig fremover.