Funhall har 4.000 kvm til at gæster fra hele Jylland kan boltre dig i sjove aktiviteter. De er det naturlige valg hvis du skal holde konference, polterabend, firmafest eller en personaletur.

Funhall, viborg, teambuilding, bizz upVelkommen til Funhall

I udkanten af Viborg finder man 4.000 kvm indendørs legeplads for alle, hvor der altid er garanteret godt vejr. Der kan være 140 mennesker af gangen, delt i hold og igang med udvalgte aktiviteter.

Som gæst hos Funhall har hvert hold sin egen instruktør, som er med rundt i centreret, dømmer og forklarer regler i de aktiviteter, som man har valgt. Instruktørens job er at man får den bedste dag.

Funhall, viborg, teambuilding, bizz upStyrk relationerne på kontoret

Funhall, viborg, teambuilding, bizz upTeambuilding og firmature gør noget for alle ansatte – fra ungarbejderen til direktøren. Teambuilding styrker relationerne på tværs af virksomheden, og de ansatte ser andre sider af sine kollegaer. Turen kan også fremme styrker og sider hvor det er vigtigt at samarbejde, for at give det bedste resultat.

Funhall kan arrangerer det hele. Et arrangement på et par timer eller en heldagstur med morgenmad, aktiviteter og fest om aftenen. De kan sørge for en bus, og deres madudvalg har noget for alle.

Funhall er lig med = uforglemmelige oplevelser fyldt med aktiviteter, sjov, action, grin og masser af korpsånd + vi har en høj score på anmeldelser 4,9 ud af 244 anmeldelser på facebook.

» Læs om dengang vi så Funhall i Løvens Hule her