Midt i krisen har mange butikker både fysisk og online, måtte lukke midlertidigt og de venter, antageligvis, utålmodigt på at verden åbner igen. Internet Zoo er ingen undtagelse. Koncernen har været sat på pause, på flere internationale markeder, men har alligevel formået at lancere en helt ny platform. Denne har vist sig at have langt større succes end forventet med en gennemsnitlig stigning på intet mindre end 9341 pct. i omsætning pr. måned siden lanceringen i slut oktober.

ShopBetter er en online loyalitetsklub, hvor brugerne køber sig adgang til en fast rabat af varer til allerede lave engrospriser igennem et valgfrit medlemskab. ShopBetter tilbyder hele deres varesortiment til samme pris, som de selv køber ind til, men med yderligere rabat på op til 15%, hvilket gør at de i forvejen ‘under markedspris’ -produkter, kan erhverves til ekstraordinære priser. Yderligere er alle varer inkl. gratis forsendelse, også selvom du ikke køber et månedligt medlemskab.

internetzoo, shopbetter.dk, Bizz Up

“Vores klare mål er at simplificere købsprocessen, så det er nemt for kunderne at finde, købe og få leveret lige præcis det produkt de ønsker, uden at tænke på ‘skjulte’ udgifter og dårlige leveringsvilkår.” – Kim Bengtsen, Direktør i Internet Zoo.

ShopBetter er en såkaldt ‘One Stop Shop’, hvor kunderne kan finde alle produktkategorier og typer, lige fra kosmetik og tøj, til elektronik og legetøj, mærkevarer såvel som ‘Wish’ -produkter.

Ved lanceringen i slut-Oktober fandtes der over 65.000 varenumre i shoppen, og planen er at introducere mere end 250.000 indenfor de kommende 6 måneder, samt yderligere 350.000 inden udgangen af 2021.

LÆS OGSÅ

Webamp: ’Millennials er bedre rustet til virtuel ledelse’

 

“Vi har testet i udlandet (red.: Australien) og således samlet ‘knowhow’ og ‘best practice’, inden vi endeligt kunne lancere i lille Danmark, og det har indtil videre været en stor succes, hvor mange af kunderne kommer ‘gratis’ ind, altså uden at have brugt en krone på markedsføring, alene fordi vores priser er så lave sammenlignet med vores konkurrenter.” siger Kim Bengtsen.

Den Australske version af ShopBetter har i skrivende stund genereret 1.018.788 kr. i omsætning siden slut Oktober, og det forventes således at 2020 slutter på omkring 1.500.000 kr., hvilket må siges at være en succes der kan mærkes. Efter næsten 3 år på tegnebrættet, erkendes det at shoppen har været lang tid undervejs, hvilket ifølge direktøren selv, skyldes op- og ned prioriteringer i resten af koncernen, for ikke at tale om Corona.

Internet Zoo gik ud af 2019 med et større underskud for første gang siden 2010, hvilket blandt andet skyldes massive investeringer i ShopBetter, som dog nu ser ud til hurtigt at indhente det forsømte.

“Der har tydeligvis været mange udfordringer på vejen, og vi er slet ikke kommet i gang eller for den sags skyld, igennem ‘nøglehullet’ endnu. Men så længe vi fortsætter med de tal som ShopBetter præsterer, også i Danmark, er jeg sikker på at 2021 nok skal blive et yderst profitabelt år”, fortæller Kim Bengtsen.

ShopBetter har også store planer med markedsføringen, blandt andet med TV-reklamer hvor man følger den lidt kiksede karakter, Peter, som tydeligvis ikke havde vundet i livets lotteri, før han fandt frem til ShopBetter – se videoen her.

 

 

Fakta om Internet Zoo ApS

  • Koncernen er stiftet i 2010
  • Abonnements -universe inden for Gaming, Gambling, Dating, Ecommerce
  • Koncernen tæller mere end 18 millioner brugere, i mere end 17 forskellige lande på verdensplan
  • 10 fuldtidsansatte i både Danmark og Ukraine, samt over 16 deltidsansatte over hele verden
  • Kim Bengtsen som er Ejer og Direktør

Læs mere om Internet Zoo her.