Airtox er ikke bange for at bryde grænser, når de sætter helt nye standarder for sikkerhedssko. Senest har det danske brand sendt verdens letteste model på markedet: En sikkerhedssko, som både er komfortabel og moderigtig.

Airtox, sikkerhed, sikkerhedssko, Bizz Up

Tekst: Christine Granild
Foto: Airtox

Komfort som i almindelige sneakers

Arbejdsdagen bliver lang, hvis benene bliver som bly efter få timer i de forkerte sko. De traditionelle sikkerhedssko, der på byggepladser kaldes ’kampvogne’, er tunge at bevæge sig rundt i. Det har danske Airtox gjort op med siden deres indtræden på verdensmarkedet i 2015.

LÆS OGSÅ

Creative Sound skaber bæredygtig lyd

“Du oplever samme komfort i vores sikkerhedssko, som i almindelige sneakers, men samtidig tilbyder skoen fuld sikkerhed. Vores ambition er ikke kun, at skoen holder længe. Vi ønsker også, at forbrugeren holder længe, og derfor er vi stolte af at tilbyde det ypperste inden for både komfort og sikkerhed i samme sko,” fortæller CEO, Henrik Wiingaard-Madsen.

Airtox, sikkerhed, sikkerhedssko, Bizz Up Udvikling har banet vejen for verdens letteste sikkerhedssko

Gennem de sidste fem år har Airtox positioneret sig som en af de mest fremtrædende og innovative producenter af sikkerhedssko i både ind- og udland. Det skyldes især brandets specialteam ’LAB 32’, som har udviklet de særlige sikkerhedssko, som med en vægt på kun 285 gram er verdens letteste. Til sammenligning vejer en almindelig sikkerhedssko op til 650 gram, mens en sneaker vejer 350 gram:

“Vi udvikler alting fra bunden, og vores lette sikkerhedssko udgøres af sømværn i Whitelayer, som vejer 55% mindre end andre sømværn. Det har vi kombineret med vores specialudviklede tåkappe i Carbon der, selvom den kun vejer 31 gram, stadig er lige så stærk som de traditionelle stålkapper. Det giver en ekstremt let og fleksibel sko, som garanterer meget høj komfort,” fortæller Henrik Wiingaard-Madsen.

Et brand i konstant udvikling

Airtox sætter ikke kun fodaftryk på byggepladserne. Som de første i verden har de fusioneret mode- og arbejdsverdenen i et unikt samarbejde med det populære modebrand, Han Kjøbenhavn. Resultatet er en modesko, der samtidig opfylder håndværkerens sikkerhedskrav.

Det trendsættende møde med Han Kjøbenhavn er endnu et bevis på brandets konstante udvikling, og med foreningen af coolness og komfort, er vejen fremadrettet lagt: Airtox går gerne den ekstra mil for at skabe de perfekte sko.