Få hjælp til at tage sikre valg for din startup.

Som iværksætter er der mange ting at holde styr på. Du skal agere produktudvikler, revisor, leder, markedsføringsansvarlig og sælger for din ungevirksomhed. Og de færreste har spidskompetencer og interesser, der harmonerer med disse mange opgaver.

Derfor er Erhvervshus Midtjylland sat i verden for at være din sparringspartner, når du har brug for hjælp og vejledning til at nå det næste niveau med din startup. Du bliver mødt af erfarne og kompetente virksomhedskonsulenter, der sætter din virksomhed i centrum og lytter til dine behov og udfordringer, så den rigtige vej kan skræddersyes til dig og din forretning. For der er ikke to virksomheder, der er ens. Erhvervshus Midtjyllands konsulenter har mange års erfaring med at tilpasse deres hjælp og assistance til de virksomheder, der efterspørger hjælpen. Du kan få sparring på en lang række områder, blandt andet inden for strategi, salg, markedsføring, digitalisering og kapital. En sparring kan være godt givet ud for dig, så du kan få struktureret og prioriteret din indsats. Du skal have mest muligt ud af din tid og dine ressourcer.

LÆS OGSÅ

For iværksættere – Få hjælp til at tage sikre valg for din startup!

Erhvervshus Midtjylland har en særlig indsats for iværksættere med ambitioner om og potentialet til at vækste forretningen. I porteføljen er der tilbud om medfinansi-ering til køb af privat rådgivning, og skræd-dersyede forløb som blandt andet har fokus på netværk, faglig træning og kapitalfremskaffelse. Alle tilbuddene har til formål at løfte og vækste den unge virksomhed. Erhvervshus Midtjyllands tilbud til vækst-ambitiøse iværksættere kan findes her.

Det gode råd fra konsulenten:

”Det er en svær disciplin at være iværksætter. Der skal holdes mange bolde i luften og satses stort. Der er meget på spil, når man giver sig i kast med iværksætteri. Derfor er det ofte godt givet ud at få hjælp og sparring, så du med en erfaren medspiller kan få fokuseret og sat struktur på din indsats. Så ved du, hvor du eventuel har behov for ekstra hænder”.

Virksomhedskonsulent, Erhvervshus Midtjylland, Per Høj Jørgensen

Erhvervshus Midtjylland, Party In A Box, Bizz Up Efterår 2020

CASE: Party In A Box – Fik kernebudskaber

”Jeg tænker altid budskaber som eksempelvis kreativitet og  inspiration ind i mine ’posts’ på Instagram, det er meget bevidst og gennemtænkt”

I næsten to år knoklede Trine Hansen for at få sin virksomhed Party In A Box op at køre. Hun havde i 2017, som 26-årig, startet onlinesalg af pakker med alt det udstyr, man har brug for til en fest eller fødselsdag.

Salget gik strygende. Men hun savnede fokus og overblik. ”Jeg skød med spredehagl og havde for mange bolde i luften. Jeg stoppede op og tænkte over, hvordan jeg fik mere struktur. Det er nok meget naturligt efter et par år med fuld fart på,” siger Trine Hansen.

 

 

Derfor tog hun fat i Erhvervshus Midtjylland i foråret 2019. Her fik hun sparring på sin forretningsudvikling og branding. Trine Hansens ambitioner og vækstpotentiale resulterede i, at Erhvervshus Midtjylland kunne tilbyde Trine at medfinansiere udgifterne til køb af privat rådgivning for 40.000 kr., hvoraf hun skulle betale halvdelen selv.

Efter at Trine Hansen havde indhentet tilbud fra tre private rådgivere, faldt valget på Lena Boel. ”Lena og jeg gennemgik strategien og lavede analyser af, hvor jeg skulle ligge i markedet i forhold til konkurrenter, og hvad virksomhedens profil skulle være. Og så fik jeg styr på mine kernebudskaber, det har været guld værd,” siger hun.

I alt, hvad Party In A Box kommunikerer, om det så er hjemmeside eller Instagram, er der en håndfuld bestemte ord og begreber, som går igen. ”Det er jo ikke noget, kunderne nødvendigvis opdager, men jeg tænker altid budskaber som eksempelvis kreativitet og inspiration ind i mine ’posts’ på Instagram, det er meget bevidst og gennemtænkt,” siger Trine Hansen.

Trine Hansen opfordrer andre iværksættere til at orientere sig i de tilbud, der er for at få hjælp til at styrke forretningen og blive dygtigere. ”Jeg vil gerne slå fast, at vi har en unik mulighed i Danmark for at få råd og opbakning, og det skal vi virkelig benytte os af,” siger hun.

I dag sidder Lena Boel i bestyrelsen for Party In A Box. Her sidder også Mia Wagner, der sidenhen købte 25 procent af virksomheden i tv-programmet Løvens Hule.

FACTS 

Kun 26 år

Trine Hansen var kun 26 år, da hun i 2017 stiftede sin virksomhed Party In A Box.

Løvens Hule

I efteråret 2019 blev hun landskendt, da hun deltog i tv-programmet Løvens Hule. En af ’løverne’ Mia Wagner, adm. direktør i Freeway- koncernen, blev medejer.

Erhvervshus Midtjylland

Trine har fået sparring på sin forretningsudvikling og branding af Erhvervshus Midtjylland.