The House i Aarhus er det første af sin slags i Danmark. Med en stærk designprofil tilbydes kontorpladser og mødelokaler, der kan lejes pr. time, dag eller måned – og i caféen kan alle opleve stemningen i det gamle, totalrenoverede byhus midt i gågaden.

Foto af: Jakob Lerche

The House, Bizzup.dk, Bizz Up

Alle er velkomne indenfor bag den elegante glasfacade i Ryesgade 8, hvor The House har åbnet dørene til et hus ud over det sædvanlige. I caféen kan man nyde en god kop kaffe, og med et dagspas eller medlemskab kan man bevæge sig op ad trappen og tage plads i et af de arkitekttegnede arbejdsområder. Her er loungeområde med sofa, TV og pejs, afskærmede arbejdsbåse og åbne områder, der indbyder til networking.

LÆS OGSÅ

Motivation: Her er de bedste citater til kontoret 

”Arbejdslivet har ændret sig, hjemmearbejdspladsen er blevet en godkendt del af hverdagen og for de færreste er det optimalt at sidde ved det samme skrivebord dagen lang,” siger Jens Erik Nielsen, en af stifterne af The House og ejer af virksomheden JENSENplus.

”Future of Work er en global trend, som handler om, at den måde, vi arbejder og skaber værdi på, ændrer sig fundamentalt. Derfor har vi skabt et hus, der giver mulighed for at arbejde og holde møder i professionelle rammer på nye måder og til en fornuftig pris – uanset om man har brug for det en enkelt dag eller mere fast.”

Professionelt og hjemligt

Målgruppen er både dem, der arbejder hjemme, men trænger til at komme ud og blive del af en større sammenhæng, konsulenter, der mangler et sted at arbejde imellem møder i byen, virksomheder, som har brug for et mødelokale og alle andre, der har lyst til ny inspiration og uformel networking.

”Vi vil hæve overliggeren for coworking og skabe et highend arbejdsmiljø, som prismæssigt er tilgængeligt for alle. Med rammer, som er topprofessionelle og samtidig så inspirerende, at man ikke har lyst til at tage hjem,” fastslår Jens Erik Nielsen.

The House, Bizzup.dk, Bizz Up

Ambitiøs indretning

De 600 kvm fordelt på flere etager og mange kringelkroge byder på oplevelser bag hvert hjørne. Det opdager man allerede i caféen, hvor der bogstaveligt talt er højt til loftet, efter håndværkerne har gravet sig op til de originale træudskæringer, der lå så godt gemt under gips, at ikke engang bygningens ejer gennem 40 år kendte til dem.

”Vi har ikke valgt de lette løsninger, men har udfordret arkitekterne til at finde løsninger og udtryk, som man ikke har set før, og som kan inspirere og pirre nysgerrigheden,” fortæller Jens Erik Nielsen og viser vej ned ad den svævende trappe til konferencelokalet, der domineres af et 8,5 meter langt konferencebord udført i ét helt stykke. Hele huset kører naturligvis på nyeste digitale platform, hvor alt kan styres via app og mobiltelefon.

The House, Bizzup.dk, Bizz Up

Detaljer, der gør forskel

The House rummer også tre mødelokaler indrettet i hver sin stil og størrelse. De kan bookes på timebasis, og i alle mødelokaler er der fri beværtning og en videoklokke, som tilkalder værtinden fra caféen.

”Det kan virke som en lille detalje, men det kan gøre en forskel, at man ikke selv skal hente mere kaffe, når man er midt i en idéudvikling eller ved at lukke en handel,” siger Jens Erik Nielsen og pointerer, at ambitionen i det hele taget er at give brugerne af The House mere end hurtigt WIFI, fri kaffe og gratis print.

”Vi kommer til at lave networking-arrangementer og events, hvor medlemmerne kan mødes og lære hinanden at kende, f.eks. over et glas vin i gårdhaven. Vi ved, at det er den måde, man opdager hinandens kompetencer og nye samarbejder opstår.”

 

 

THE HOUSE

Ryesgade 8, Aarhus C

  • Caféen er åben for alle (man-fre: 8-17.30)
  • Dagspas til coworking: 150 kr. (man-fre: 8-17.30).
  • Medlemskab: 850-1150 kr./md afhængig af bindingsperiode (giver adgang man-fre: 8-17.30).
  • Mødelokaler: 450 kr., 650 kr., 850 kr./pr time. Det vil desuden være muligt at leje The House til arrangementer og events.
  • Se mere på thehouse.dk